Xtend

Share Button

Xtend

Az Xtend a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb étrend-kiegészítő. 23 vitamint és különféle nyomelemeket tartalmaz, amelyhez hozzáadtuk a legfontosabb fitonutrienseket*, valamint a Wellmune-t, amely az élesztőgombából származó, nagy tisztaságú 1,3/1,6-béta-glükán.

Xtend

Irány a webáruház >>> Belépek   Nézze meg a rövidfilmet: Megnézem                 

A teljes leírás letöltése >>> Xtend 

Sport trusted  Sportolók által is fogyasztható minősített termék.

Kapcsolat: egeszseg.egyensuly@gmail.com; tel: + 36 30 742 8485;

Főbb előnyök

 

– Feltölt energiával

– Javítja a csontok és ízületek működését

– Erősíti az immunrendszert

Természetes alapanyagokból származik 145, az egészségi előnyöket tartalmazó jóváhagyott állítás (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság, EFSA) Biztosítja azt a táplálkozási tényezőkből álló programot, amely elengedhetetlen a szövetek növekedéséhez és megújulásához.

 

Az Xtend nem csak egy egyszerű multivitamin!  Az Xtend sokkal több annál. Az összes fontos vitamint és nyomelemet tartalmazza, amelyeket teljes spektrumú növényi tápanyagokkal és speciális immunerősítő tulajdonsággal kombinál.

Miért tanácsos Xtendet fogyasztani?

Ellensúlyozza modern étrendünket, amely nem tartalmazza az optimális egészséghez szükséges mikro- és fitotápanyagokat. Kiknek nem ajánlott az Xtend szedése? Az Xtend felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek készült. Nincs más ellenjavallat. Az Xtend K-vitamint tartalmaz. Ez problémát jelent azoknak, akik vérhígító gyógyszereket szednek? Az Xtendben található K-vitamin módosítja a véralvadásgátló gyógyszerek hatását, ezért érdemes konzultálni orvosával. A K-vitamin kiegészítésképp történő rendszeres fogyasztása csökkenti a mellékhatások sokoldalúságát, ami hasznos lehet az orvosa számára. A véralvadási idő folyamatos monitorozásával orvosa lassan növelheti gyógyszeradagját, miközben az Xtend fokozatosan beállítja táplálkozási állapotát a normális szintre.

 

FIGYELMEZTETÉS: Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. 6 év alatti gyermekeknél a vastartalmú termékek véletlen túladagolása a halálos kimenetelű mérgezés egyik vezető oka. A termék gyermekektől távol tartandó. Véletlen túladagolás esetén azonnal hívjon orvost vagy forduljon toxikológiai központhoz. Várandós nők és gyermekek az Xtend szedése előtt mindenképpen konzultáljanak kezelőorvosukkal.

 

Kapcsolat: egeszseg.egyensuly@gmail.com; tel: + 36 30 742 8485; 

 

Share Button