Balance teszt (Omega3-6 arány mérése)

Share Button

BalanceTest

Balance teszt képekA Zinzino BalanceTest a vérben található omega-3, omega-6 és egyéb zsírsavak vizsgálatára létrehozott önteszt.
Elvégzéséhez mindösszesen egy apró vércseppre van szükség az ujjából.
A BalanceTest 11 különböző, vérben található zsírsavat vizsgál, amely megmutatja az étrendünkben található zsírsavakat, így az omega-6-ot és az omega3-at is.
A teszt szervezetünk omega-6:3 egyensúlyát is kimutatja.
A teszt elvégzése kevesebb, mint egy percet vesz igénybe, anonim eredményét pedig már 20 napon belül elérheti a www.zinzinotest.com oldalon.
A vérmintákat egy norvég laboratórium, a Vitas AS elemzi.

 

Hogyan működik?

Végezze el a BalanceTestet, majd a mintát küldje el a laboratóriumba. Ezzel egy időben regisztrálja névtelen tesztazonosítóját a www.zinzinotest.com oldalon. Azt javasoljuk, hogy már ekkor kezdje el használni a Zinzino Balance termékeit. 20 nap múlva mind az egyéni zsírsavak, mind pedig az omega-6:3 egyensúly tekintetében megismerheti a pontos eredményeket*. További 120 napig folytassa a Balance termékek szedését, így a második teszt elvégzésekor már azt is megtudhatja, hogyan változott a zsírsavprofilja. *Amennyiben első eredményei 3:1, illetve annál jobb omega-6:3 arányt mutatnak, vegye fel a kapcsolatot a Zinzinoval, hiszen ebben az esetben nincs szüksége a Balance termékekre.
JAVASLAT – Érdemes egészséges és változatos étrendet követni, amely magában foglalja a zsíros halak, zöldségek, gyümölcsök, bogyótermések és teljes kiőrlésű gabona fogyasztását. Csökkentse az omega-6-ban gazdag növényi olajok és a feldolgozott élelmiszerek bevitelét. – Használja minden nap a Zinzino Balance termékeit, amelyek tartalmazzák a szükséges omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) és a polifenolokban gazdag extra szűz olívaolajat. – Az egészséges élethez elengedhetetlen a rendszeres testmozgás.

Tudjon meg többet a www.Zinzinotest.com oldalon.
Szárazvércsepp-vizsgálat során az ujjbegyből összegyűjtött vércsepp segítségével (lásd a képen) kell mintát adni, szemben a hagyományos, vénás lipidanalízissel.
A vérben lévő zsírsavprofil elemzésére létrehozott új módszer különböző táplálkozási vizsgálatok elvégzésére is alkalmas.
A vérzsírok zsírsavprofilja tükrözi az étrendi zsírbevitelt. Több vizsgálat is kimutatta, hogy ez a profil összefügg egészségügyi állapotunkkal. A vérzsírprofil azokat a zsírtípusokat mutatja, amelyeket szervezetünknek a sejtekbe és a szövetekbe, illetve a sejtmembránokba kell építenie.
Éppen ezért a zsírsavprofil elemzésére alkalmas új módszert táplálkozási vizsgálatok esetén is lehet alkalmazni. Ez 11 a zsírsav a következő: palmitinsav (PA), sztearinsav (SA), olajsav (OA), linolsav (LA), alfa-li- nolénsav (ALA), gamma-linolénsav (GLA), dihomo gamma-linolénsav (DHGLA), arachidonsav (AA), eikozapentaénsav (EPA), dokozapentaénsav (DPA) és dokozahexaénsav (DHA).

 

Irány a webáruház >>> Belépek 

Kapcsolat: egeszseg.egyensuly@gmail.com; tel: + 36 30 742 8485;

 

Share Button