Termékek

Share Button

Filozófia

Balance Oil

Balance-oil-x3Elsődleges koncepciónk a Balance, vagyis az egyensúly. A Balance tudományos megközelítése az esszenciális omega-6 és omega-3 zsírsavak arányában rejlik. Szervezetünk helyes működéséhez mindkettő létfontosságú és elengedhetetlen. Az étrendünkben bekövetkezett változások azonban azt eredményezték, hogy a zsírsavak közötti egyensúly felborult. Ezt a fajta instabilitást a túl sok omega-6 okozza. De az esszenciális omega-3 (EPA és DHA) zsírsavak alacsony bevitele is hozzájárult a felborult egyensúlyi állapothoz. Fedezze fel omega-6 és omega-3 arányát a Zinzino BalanceTest segítségével. Próbálja ki Balance termékeinket , amelyek segítenek elérni az optimális omega-6:3 egyensúlyt a szervezetben*.

* A termékeknek nem célja betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. 

Irány a webáruház >>> Belépek

Kapcsolat: egeszseg.egyensuly@gmail.com; tel: + 36 30 742 8485;

 

 

Súlykontroll

Súlykontroll

A Zinzino Lean Shake, egyedüli módon 3 féle igényt is képes megoldani. Fogyni, vagy izmot építeni, vagy éppen az emésztési rendszer működését kell komolyan megtámogatni.

Az ezernyi eddig Ön által használt termékkel mire jutott?

Amennyiben hatott, rendben van, de amennyiben nem, itt az ideje kipróbálni olyan terméket, ami az Omega olajjal megtámogatva, látványos eredményt hoz. Lean shake

Irány a webáruház >>> Belépek 

Kapcsolat: egeszseg.egyensuly@gmail.com; tel: + 36 30 742 8485; 

Három termék, ami egymást erősíti.

Immun 3

 

 

Irány a webáruház >>> Belépek 

A Viva segít az általános stressz enyhítésében, valamint az idegrendszer, az agy, a normál pszichés és mentális funkciók helyes működésének támogatásával javítja az Ön hangulatát. Segít a fáradtság és a kimerültségérzés csökkentésében. A közelmúltban számos klinikai vizsgálat igazolta hatékonyságát, amely a finom javulástól egészen az élet minőségének a változásáig terjed.

A Viva hozzájárul a mentális fáradtság és kimerültség enyhítéséhez, valamint a zavartalan alváshoz.

A Viva segít a mindennapi stressz enyhítésében BOLDOGSÁG Elősegíti a pozitív hangulatot.
A Viva az affron®, a Spanyolországból származó prémium minőségű sáfrány (Crocus sativus L) szabványosított és szabadalmaztatott kivonatának, valamint ötfajta B-vitaminnak, jódnak és C- vitaminnak a keveréke.

A Zinzino Protect, a veleszületett immunrendszer védelmét fokozza az élesztőgombából kivont speciális összetevő, a Wellmune® segítségével.

Mint köztudott, két immunrendszerünk is van, egyik a velünk született, a másik pedig az adaptív immunrendszer.

A fertőzések elleni védelemben a velünk született immunrendszer játszik rendkívül fontos szerepet.

A Protectben található 1,3/1,6-béta-glükánok aktiválják a veleszületett immunrendszer sejtjeit, így azok hatékonyabban és gyorsabban tudnak szembeszállni a szervezetünket megtámadó baktériumokkal és vírusokkal. A Wellmune® az élesztőgombák sejtfalából származó speciális összetevő, amelyet csak nagyon kevés élelmiszer és étrend-kiegészítő tartalmaz. A Wellmune®-t több, mint 40 szabadalom védi, szervezetre gyakorolt hatását pedig 13 klinikai vizsgálat dokumentálja.

Az Xtend a piacon jelenleg elérhető leghatékonyabb étrend-kiegészítők közé tartozik. Az Xtend feltölt energiával.xtend zinzino legfejlettebb étrend-kiegészítő 23 vitaminnal A B-vitaminok (B1-B12),D-, C- és K-vitaminok, és ásványi anyagok, mint a magnézium, a jód, a réz,  és mangán fontosak a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatok megfelelő működéséhez.avítja az izületek működését (a csontokra is van hatása). Erősíti az immunrendszert, mivel 1,3/1,6-béta-glükánokat tartalmaz. Az élesztőgombák egyik nagy tisztaságú, szabadalmaztatott fajának sejtfalából származó tápanyag klinikailag bizonyítottan erősíti az immunrendszert.

Az Xtendben található összetevők több mint 100, az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott egészségügyi állításnak felelnek meg. Ezek a szervezet minden sejtjére, szervére és szövetére hatással vannak.

Az Xtend a BalanceOil tökéletes kiegészítője.

Irány a webáruház >>> Belépek 

Kapcsolat: egeszseg.egyensuly@gmail.com; tel: + 36 30 742 8485;

 

Bőrfiatalító formula

Skin1

Skin2

Irány a webáruház >>> Belépek 

Kapcsolat: egeszseg.egyensuly@gmail.com; tel: + 36 30 742 8485;

A webolodalon leírt információk és termékek nem gyógyszerek. Nem foglalkozunk gyógyítással. Nem teszünk javaslatot bármilyen betegség termékeinkkel történő gyógyítására. Amennyiben Ön bármilyen betegségben szenved, forduljon orvosához. A weboldalon megjelentetett étrendkiegészítők és ételek, hozzájárulnak az egészséges egyensúly megteremtéséhez és a napi nyomelem és vitaminszükséglet helyes arányú beviteléhez.
Share Button