Felmérés és telepítés

Share Button

Kapcsolat: bencze.csekknelkul@gmail.com; tel: 36 30 409 1500; Skype: benczehegyi

Vásárlás előtt érdemes tudnia: Megnézem

Felmérés

Mindenek előtt azt kell eldönteni, hogy mit akar Ön kiváltani. A villanyszámlát, vagy a fűtésszámlát is?

Partner tanácsadóink első sorban erre lesznek kíváncsiak, hisz akkor lehet jó javaslatot tenni, amennyiben ismerjük az Ön igényeit.

Amennyiben nincs rá pénze de szeretne csekknélkül élni, teremtsük elő együtt a rá valót. Részletekért kattintson ide!

Mire lesznek kíváncsiak a partner tanácsadóink:

– Mit kell kiváltani? Villanyszámlát, vagy a fűtésszámlát is? Előre érdemes összeadni és tudni az éves számlaköltséget, vagy az elfogyasztott árammennyiséget. A partnerünk ebben is segít Önnek.

– Van elég hely a telepítésre? A tetőn, a területen(udvar, telephely), vagy állványzaton.

– Árnyékok amit a kémény, fa, ház, magas torony okozhat. Egy kis tenyérnyi árnyék nagy mértékben csökkenti a termelékenységet.

– A ház tájolása. A déli az optimális. Keleti és nyugati tetőre is szerelhető napelem. Sőt speciális invertereink lehetőséget adnak arra, hogy akár két irányba néző tetőfelület is Önnek dolgozzon.

– A tető szerkezete. Pl. cserép, fém, zsindely, stb.. lefényképezik a tartószerkezetet, szarufákat. Bizonytalanság esetén Ön meg kell nézesse statikussal a tetőt.

– Hány fázisú az ön elektromos rendszere. Egy vagy  három? A három fázis nem egyenlő a 380 Volttal.

– Hova kéri telepíteni az invertert azaz az áramátalakítót. Beltérben elhelyezve hosszabb az élettartama. Hátránya hogy időnként kattognak a relék. Nem zavaróan. Javaslat:előszoba, garázs, stb. nem kell a villanyóra mellett legyen.

FONTOS! Az inverter pontosan a napelemek számához van méretezve. Amennyiben Ön előre tudja, hogy légkondiciánló berendezést, kiegészítő fűtést is fog használni a későbbiekben, ezt jelezni kell, mert néhány panellel bővíthető a rendszer. Részleteket kérjen a “Partner tanácsadóinktól”.  Információkérés a lap alján található elérhetőségen.

Telepítés

Mi az Ön feladata? Készítse elő a csekkeket, a tető tervrajzát és a megállapodás után kényelmesen dőljön hátra a fotelében. A további intézkedés nem az Ön feladata. Az ajánlatunk a mérőóra cseréjét nem tartalmazza. Ezt az egyetlen tételt, az áramszolgáltató felé kell kiegyenlítenie. A jelen szabályozás alapján egy fázis és 16 Amper alatt ingyenes a csere. Fölötte 70 – 80 ezer forint, a lakossági csere.

2_napelem_szkesfehrvrA telepítés során, a cserepek nem sérülnek. Lapos tető esetén nincs fúrás. Súlyozásos módszerrel lesznek rögzítve az elemek.

A folyamat a megrendeléstől az átadásig, 3-4 hónap. Ennek az időnek a nagy részét az engedélyeztetések töltik ki. Ön meghatalmazza a szakemberünket. Ezért ebből a bonyolult procedúrából Ön semmit nem fog érezni.

Vásárlás előtt érdemes tudnia: Megnézem

Kapcsolat: bencze.csekknelkul@gmail.com; tel: 36 30 409 1500; Skype: benczehegyi

 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.