Legyen az egészsége kovácsa! Ismerje meg az Omega 3 titkát.

Share Button

A teljes emberiség 99%-a nem is tudja, hogy mi a titka az egészséges életnek!

Vajon a helyes étrend, a mozgás és a stresszmentes élet a titok? Ön mit gondol?

Lááb egy idézet a dalai Lámától jól érzékelteti, hogy át kell alakítani az egésséggel kapcsolatos gondolkodást és saját kézbe venni az irányítást. Soha sem késő, csak vannak emberek, akik azt hiszik magukról, hogy velük semmi baj nem történhet.

Ők nem lesznek cukorbetegek, nem lesz magas vérnyomásuk, sosem lesz daganatuk és az allergia is messze elkerüli őket.

Ön mit gondol saját magáról?

dalai láma

Ez az oldal az egészséges étrenddel kapcsolatban ad útmutatót és megoldási javaslatot.

A megoldásért ugorj a termékek oldalra: Megnézem a termékeket

Ahhoz hogy egészséges maradjon, vagy ESTLEG 10-20 évvel tovább éljen, HAT alapvető dologra van szüksége.

Ezek az anyagok élete végéig minden nap szükségesek, az élet fenntartásához.

Ma pusztán az élelmiszerekből nem lehetséges azokat a sejtnek szükséges tápanyagokat bevinni a szervezetbe, ami egyensúlyban tartaná a szervezetet.

Az első három az élethez, a többi a fenntartható egészséghez szükséges.

 • Víz   >   A test több mint 70%-a víz. Próbált víz nélkül élni?
 • Oxigén   >   Élete végéig lélegzik. Próbált levegő nélkül élni?
 • Megfelelő arányú vitamin és nyomelem, ami szükséges a sejteknek. Ahhoz hogy közel elégséges vitamin és nyomelem jusson a szervezetébe, napi közel 3000 kalória értékű teljersen bió minőségű táplálékot kell magához vegyen és el kell fogyasszon napi 30 dekagram jó minőségű, friss északi tengeri halat illetve heti fél kiló diót. Ön most ezt teszi?
 • Omega3-at, ami fel is szívódik. A piacon kapható Omega 3 készítmények közel 70%-a mesterséges vegyület. A fennmaradó 30%-nak is csak kevés része tud beépülni, mert nem tartalmaz polifenolt és D vitamint.
 • Megfelelő rostanyag, a helyes bélműködésért.
 • Béta glükán, a legjobb immunstimulátor, ami az immunegyensúlyt teremti meg. Amit a termékeinkben megtalál, egy gyógyszergyár által kifejlesztett szabadalommal védett termék. Wikipedia

 

A fentiek közül, az utolsó négyet tartalmazzák a Zinzinó termékei. Ami a legfontosabb, hogy megfelelő arányban.

Minden termék 100%-ban természetes anyagból késült és a legfontosab termékek élsportolók által is szedhetők. Meg van a doppingmentes minősítésük.

Ezek alapján állítom, hogy a Zinzino termékei a legjobbak között vannak a világon. Ami fontos, hogy a cég által kínált megoldás NEM PÉNZKÉRDÉS. HISZ INGYEN IS HOZZÁ LEHET JUTNI (csak szállítási költséget kell fizetni).

Pusztán döntés kérdése!

Mi kell az ingyenességhez?

A rendszer neve Zinzino4free, azat Zinzinó ingyen.

 1. Vegye meg a tesztet. Küldje el anonim, a tesztcsomagban található borítékban a Vitas AS laboratórium részére.
 2. A világ egyik legprofibb laboratóriumában A VITAS AS-nél elvégzik az értékelést. Várhatóan 20 nap kell az eredmény megtekintéséhez.
 3. Használja az Omega balance olajat, és például az Xtend-et, meg igya a shéket (kivlt napi egy – két étkezést) 4 hónapig.
 4. Végezze el a teszte újra 4 hónap múlva.
 5. Ha jó az eredmény, ossza meg a tapasztalatát azokkal akiket szeret, vagy akik fontosak Önnek.
 6. Attól a pillanattól, hogy négy családtagja, barátja, ismerőse előfizet a saját egészségük megtartására, Önnek a termék ingyen van. Példának okáért, amennyiben Önnek van tíz barátja, aki előfizetett átlagosan 3 termékre, az Önnek 30 előfizetést jelent. Ez havonta egy négy tagú család, teljes ingyenes ellátását jelenti legalább 4-4 termékre, aminek az értéke   havonta több mint 100,000.-Ft. Kevesebbet kell költenie élelmiszerre és nem kell semmilyen más étrendkiegészítőt, vagy vitamint vásárolnia. Kezébbe vette a családja egészségének a fenntartását.
 7. Amennyiben azt akarja, hogy a barátai, akik szintén előfizettek a termékekre, igyen használják a termékeket és egészségesek legyenek, mindössze az a dolga, hogy ezt az információt megossza velük.

Amint látja, az egészség nem pénzkérdés, csupán döntés kérdése!

Akar maga körül egy egészséges családot látni, vagy nem?

Amennyiben nyugdíjas, meddig akar az unokákkal együtt lenni és teljes életet élni? Nem betegen ágyban tölteni a napjait?

Ezek tudatában, a lap tetején olvassa el újra a Dalai Láma gondolatait és döntsön helyesen.

 

A magyar egészségügy és a magyar emberek egészségének a helyzete katasztrofális.(Forrás:webbeteg.hu)

A teljes cikket elolvashatja, az alábbi képre kattintva.

Halálokok ÍMagyarországon

 

Cikkek független forrásból

 

A magyar egészségűgy helyzete (Forrás: Egészségügy Világszervezet; euro.who.int): Megnézem

Katasztrófális a magyarok egészségügyi állapota (Forrás Origo): Megnézem

Rossz a magyarok egészségi állapota (Forrás: Kettősmérce.blog.hu)

A felmérés eredményei tehát nem igazán tekinthetőek bizakodónak: jelentős a lakosságon belül azok aránya, akik valamilyen betegséggel küzdenek. Krónikus betegségről a magyar felnőttek 55 százaléka számolt be, ezen belül is kiemelkedő a magas vérnyomás (31 százalék) és más szív- és érrendszeri betegségek, a mozgásszervi betegségek, különösen a hát- és gerincfájás (21 százalék), ízületi kopás (17 százalék), az anyagcsere-betegségek (például cukorbetegség 8 százalék) gyakorisága, amelyek a nem megfelelő táplálkozásra és a különösen kevés mozgásra vezethetőek vissza. De nem csak ez a baj, a mentális betegségek is jelentős terheket jelentenek. Például a krónikus depresszió a lakosság 4 százalékát érinti.

Tovább a cikkre: Megnézem

 

 

 

Kapcsolat: egeszseg.egyensuly@gmail.com; tel: + 36 30 742 8485; Skype: benczehegyi

A webolodalon leírt információk és termékek nem gyógyszerek. Nem foglalkozunk gyógyítással. Nem teszünk javaslatot bármilyen betegség termékeinkkel történő gyógyítására. Amennyiben Ön bármilyen betegségben szenved, forduljon orvosához. A weboldalon megjelentetett étrendkiegészítők és ételek, hozzájárulnak az egészséges egyensúly megteremtéséhez és a napi nyomelem és vitaminszükséglet helyes arányú beviteléhez.
Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.