Valósítsa meg beruházását, a beruházási érték 10%-ból! A digitális pénz a jelen legbiztonságosabb fizetőeszköze. Nálunk már ezzel fizethet.

Share Button


capricoin

Sokan nem is tudják (a teljes emberiség 95%-a), hogy a pénze értéke akkor növekedik, vagy legalábbis biztonságban van, ha azt a mobiljában tartja mint digitális pénzt. A mobilos fizetési folyamatok és a digitális pénz megszületése kb. 6-7 éve kezdődött és ez a két ág, most egyként folytatódik.

cpc_bit

A digitális pénz neve CapriCoin és a fizetőkapu a CapriPay. 

capricoin and pay

 

 

 

Biztonság

Ma bármelyik bank, vagy brókercég egy pillanat alatt megszünhet, amire volt és sajnos van is példa. Azok számára, akik legalább veszik a fáradtságot és utánanéznek, egy dolog fog feltünni. Mégpedig az, hogy rövid távon, 1-2 év alatt, a digitális pénz értéke elérheti az eredeti érték 3-4 szeresét is akár, vagy a 4 000 szeresét.

Ezekben nem hinni kell, hanem utána nézni független kereskedési platformokon (nem tévesztendő össze az árútőzsdével).

PC
Érdemes számolni: bankban vagy digitális         pénzben tartsam a vagyonom?

Ilyen pl. a Coinmarketcap oldala, ahol a hivatalos digitális pénzek listája található, az aktuális váltási értékkel együtt.

Amelyik digitális pénz nincs a listán, az nem váltható semmilyen módon hagyományos pénzre még áttétellel sem.

 

 

Biztonságos megoldás Önnek:

Hogy miért vállaltuk a CapriCoint mint digitális pénzt? Ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy az 1-2 éven belül tervezett beruházásaikat, már digitális pénzzel fizessék ki. A beruházás értékének a 10-20 százaléka elégséges kell hogy legyen arra, hogy a CapriCoinban tartott pénz értéke pár éven belül, túllépje az alapérték sokszorosát. Mint köztudott, a mult nem garancia a jövőt illetően, viszont a tendencia a növekedés. Jó példa erre a Bitcoin, ami a kezdeti 10 dollárcent alatti árról, ma már 500 600 dollár között mozog. Ez lazán ötezerszeres növekedés. Forrás szintén a fenti platform, a Coinmarketcap oldala.

Olvasson tovább: Csekknélkül Capricoinnal vagy kérjen információt a döntése előtt.

Kapcsolat: bencze.csekknelkul@gmail.com; tel: 36 30 409 1500; Skype: benczehegyi

 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.